EL PALLARS SOBIRÀ HA RECUPERAT XIFRES DE VISITANTS DEL 2019 AQUESTA SETMANA SANTA

Les estacions de muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya tanquen una temporada força llarga i remarquen que s’ha recuperat l'afluència d'abans de la pandèmia. Precisament aquesta Setmana Santa han comptat amb molta afluència d’esquiadors que han volgut aprofitar els últims dies de pistes obertes. I Espot i Port Ainé han augmentat visitants.

La Setmana Santa és una època molt bona pel Pallars Sobirà, ja que combina diferents activitats de natura amb l’esquí, fet que fa que el turisme tingui molta tirada a la zona. El sector del turisme actiu està molt satisfet amb les reserves d’aquests dies i destaca que comença a repuntar el turisme internacional.

Per la seva banda, el sector de l’hostaleria aplaudeix que es facin també activitats complementàries i remarca el pes que la Setmana Santa té al territori.
Pel que fa a activitats de turisme actiu, a banda del reclam que ja és per si mateix el riu Noguera Pallaresa, també hi ha molta tirada al barranquisme, les hípiques, quads, circuits multiaventura i es destaca que és la zona que lidera el turisme actiu a l’estat espanyol.

Parlen al vídeo:
BERNAT BAYLINA, CAP COMERCIAL SKI PALLARS
FLORIDO DOLCET, PRESIDENT ASSOCIACIÓ EMPRESES ESPORTS D’AVENTURA PALLARS SOBIRÀ
RAMON AYTÉS, PROPIETARI HOTEL PESSETS