EL PROJECTE DE VARIANT DE LA POBLA DE SEGUR, PRÒXIMAMENT A EXPOSICIÓ PÚBLICA

El projecte de variant de la Nacional 260 al seu pas per la Pobla de Segur sortirà pròximament a exposició pública. La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sànchez, ho ha explicat al Senat en resposta a una pregunta formulada pel senador pirinenc Miquel Caminal, d’Esquerra. La variant tindrà una longitud de gairebé dos quilòmetres i compta amb un pressupost de més de 20 milions d’euros.

Sànchez ha explicat que el projecte sortirà a informació pública un cop s’incorporin els condicionants ambientals. La ministra ha recordat que l’obra es va reprendre el 2019, després d’estar aturada uns quants anys, i ha indicat que ja compta amb l’informe favorable de l’òrgan ambiental.

Des de l’Ajuntament de la Pobla de Segur s’havia demanat al ministeri que inclogués dues rotondes més: una per connectar amb l’avinguda de Sant Miquel del Pui i una altra per enllaçar amb l’avinguda de Verdaguer. La finalitat és evitar anar fins a la rotonda de Toralla per entrar o sortir de la Pobla en direcció a Sort. Marc Baró, alcalde de la Pobla de Segur, comenta que encara no saben si el ministeri ha tingut en compte aquestes peticions.