EL PUNT ÒMNIA TANCA AMB BONES XIFRES EL 2022 I OFEREIX CINC TALLERS AQUEST HIVERN

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ofereix cinc tallers, sobre competències digitals, aquest hivern, als quals s’hi pot inscriure en línia els dies 17 i 18. El servei ha tancat el 2022 amb més de 200 persones inscrites i unes 2.000 consultes realitzades.

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ofereix cinc tallers de competències digitals, per aquest hivern. Entre l’oferta hi ha propostes per aprendre a navegar per internet de manera segura, per estimular la ment, per utilitzar l’aplicació Instagram i per fer funcionar de manera correcta el mòbil, el qual té molta demanda.

Des de la pandèmia, l’interès per aprendre a utilitzar de manera correcta la tecnologia ha augmentat. Així ho confirmen les dades del Punt Òmnia d’aquest 2022, amb 239 persones inscrites en alguna formació, 2.377 consultes fetes i s’han organitzat 33 activitats. 

D’altra banda, enguany, es continua treballant amb l’Oficina de Treball i el Taller Claror, així com nous col·lectius que s’hi sumen. 

Les inscripcions es podran fer en línia els dies 17 i 18 de gener, tot i que si algú ho vol fer de manera presencial, pot demanar cita prèvia per aquest divendres, 13 de gener. 

Parlen al vídeo: ESTER COLLADO, PUNT ÒMNIA