ELS AGENTS RURALS DIVULGUEN LA TASCA FETA DURANT 35 ANYS A TRAVÉS D’UNA EXPOSICIÓ ITINERANT

Aquest dijous al migdia s’ha inaugurat a Tremp l’exposició “Agents Rurals: guardians del medi natural". La mostra fa un recorregut per la feina que el cos ha desenvolupat durant els 35 anys des de la seva creació.

Aquest dijous al migdia s’ha inaugurat a Tremp l’exposició “Agents Rurals: guardians del medi natural". La mostra fa un recorregut per la feina que el cos ha desenvolupat durant els 35 anys des de la seva creació. Un naixement que va tenir lloc l’any 1986 perquè Catalunya tingués una policia mediambiental per vetllar pel patrimoni natural.

L’acte s’ha fet coincidint amb el Dia Mundial de l'Educació Ambiental. I precisament la mostra posa èmfasi en la vessant d’educació ambiental d’aquest cos.

A més, seguint en aquesta línia amb l’exposició com a teló de fons es programen diverses activitats d’educació i sensibilització ambiental.

La mostra es podrà visitar a l’Epicentre fins al 28 de febrer. La seva itinerància va començar a Granollers, i després de Tremp, al llarg de l’any es podrà visitar a Manresa, Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona, Amposta i Terrassa. Posteriorment farà un recorregut per la resta de capitals de comarca.

Parlen al vídeo: MARC COSTA, DIRECTOR GENERAL DELS AGENTS RURALS