ELS ALCALDES DEL JUSSÀ DEMANEN QUE ES PUGUI FER ELS TRACTAMENTS DE QUIMIOTERÀPIA A LA COMARCA

Els alcaldes del Pallars Jussà han enviaran una carta a diferents administracions catalanes per demanar que tractaments oncològics com la quimioteràpia es puguin realitzar a l’hospital comarcal del Pallars.

Els alcaldes del Pallars Jussà han enviaran una carta a diferents administracions catalanes per demanar que tractaments oncològics com la quimioteràpia es puguin realitzar a l’hospital comarcal del Pallars. Aquesta iniciativa sorgeix després que l’Associació contra el càncer presentés els seus serveis al Pallars Jussà al consell d’alcaldes i es fes aquesta petició, entre altres.

D’altra banda, també es farà arribar un escrit de suport als Jutjats de Pau.

En aquest darrer consell d’alcaldes celebrat dimarts al vespre també s’ha presentat l’estudi comarcal que s’ha fet de sanejament de les aigües residuals i s’ha aprofitat per demanar col·laboració als ens locals per la diagnosi que s’està fent sobre habitatges buits a la comarca.

D’altra banda, s’ha aprofitat la trobada per presentar el nou delegat del govern i els diferents serveis territorials desplegats actualment al Pirineu i Aran.

Parlen al vídeo: JORDI NAVARRA, PRESIDENT CONSELL D’ALCALDES DEL PALLARS JUSSÀ