ELS MALFARGATS DE PALLARS, MOLT A PROP DE CONSOLIDAR-SE COM A COLLA CASTELLERA

Aquest dissabte a la tarda Tremp va acollir una Diada castellera on els Malfargats del Pallars es van quedar molt a prop, concretament a un sol castell, de consolidar-se com a colla castellera.

Aquest dissabte a la tarda Tremp va acollir una Diada castellera on els Malfargats de Pallars es van quedar molt a prop, concretament a un sol castell, de consolidar-se com a colla castellera. Per tal d’aconseguir-ho, una colla ha d’assolir en una mateixa diada tres castells de sis pisos i un pilar de quatre.

En la diada castellera celebrada aquest dissabte a la tarda a la plaça Capdevila de Tremp, on hi ha participat també els Castellers de Lleida, els pallaresos van aconseguir completar dos pilars de quatre, un 3 de 6 i un 4 de 6. El tercer castell de sis que van intentar, el 3 de 6 amb agulla, va quedar en intent quan estaven desmuntant.

Des de la colla confien que amb una mica més d’assaig per aquest darrer castell, el podran completar ben aviat. De fet, ja tenen la mirada posada al 22 d’abril, quan tindrà lloc una nova diada castellera, en aquest cas a Guissona, i on els pallaresos podrien assolir la fita i consolidar-se com a colla.