ELS PRIMERS JOCS FLORALS ROCA NARIEDA VOLEN REVIURE L’ESPERIT DEL MOVIMENT FREINET

Les obres per participar a la primera edició dels Jocs Florals Roca Narieda es poden presentar fins el 7 de març. El concurs vol recuperar l’esperit del moviment Freinet i donar continuïtat al projecte ‘Narieda, la veu dels nens i nenes amb lletra d’impremta’.

El projecte ‘Narieda, la veu dels nens i nenes amb lletra d’impremta’ continua enguany amb la primera convocatòria dels Jocs Florals Roca Narieda, amb l’objectiu de recuperar l’esperit del moviment Freinet. S’han establert tres categories: una d’infantil, una de juvenil i una d’adulta. El jurat, que compta amb l’escriptor Manel Besora i el divulgador del moviment Freinet, Sergi Bernal, escollirà tres premiats per a cada grup.

Els treballs hauran de ser escrits en prosa i també se’n valorarà la inclusió d’una il·lustració relacionada amb l’obra. Les bases s’han modificat recentment per permetre que es pugui entregar l’escrit a través de correu electrònic. 

El dia 22 d’abril es realitzarà un acte a Fígols per donar a conèixer els guardonats. L’organització preveu editar-ne un llibret. 

La proposta s’organitza des de l’Associació Lo Caliu Figolà, en conjunt amb l’ajuntament de Fígols i Alinyà, l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

Parlen al vídeo: 

IGNASI FINESTRES, ALCALDE DE FÍGOLS I ALINYÀ

JULIO QUÍLEZ, DIRECTOR DE L’ARXIU COMARCAL DE L’ALT URGELL

MIREIA TARRATS, PRESIDENTA ASSOCIACIÓ LO CALIU FIGOLÀ