ERC CONTINUARÀ AMB INVERSIONS PER MILLORAR LA VIA PÚBLICA A LA SEU D’URGELL

Esquerra Republicana de Catalunya preveu continuar amb inversions per millorar la via pública a la Seu d’Urgell, així com prioritzar la neteja i mesures per afavorir les energies renovables, tant en edificis públics com privats.

Esquerra Republicana de Catalunya continuarà amb inversions per millorar la via pública a la Seu d’Urgell, pel que fa a mobilitat i accessibilitat. El grup proposa pacificar el trànsit a l’entorn de les escoles, potenciant la bicicleta, i transformar l’Avinguda Salòria, el Passeig del Parc i el Carrer Sant Ot en unidireccionals. Dins aquestes mesures també es prioritza la neteja, que durant aquest mandat ja se n’ha ampliat les freqüències i la maquinaria. 

El grup contempla la finalització de la substitució de tota la lluminària amb tecnologia LED, així com la instal·lació de calderes de biomassa en diferents equipaments. Des d’Esquerra preveuen afavorir les instal·lacions d’energies renovables en propietats privades i la creació de comunitats energètiques locals. 

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, ALCALDABLE D’ERC A LA SEU D’URGELL