ES REPARTEIXEN MÉS DE 850 RACIONS AL DINAR DE “PALLARS TERRA DE CORDER”
Milers de persones han gaudit de la Fira Pallars terra de Corder que s’ha celebrat a Tremp aquest cap de setmana i on s’ha pogut gaudir de gastronomia i cultura local.
Tremp ha viscut aquest cap de setmana una nova jornada de la Fira Pallars, Terra de Corder. La fira va arrencar el dissabte, amb la presència del conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Òscar Ordeig, i on s’han rebut milers de visitants que han gaudit de la cultura i la gastronomia pallaresa, on té un paper destacat la carn de corder.
El mercat ha comptat amb una seixantena de parades de productes artesanals, tant alimentaris com d’artesania. A més, els visitants han pogut conèixer de prop les novetats en vehicles i maquinària agrícola en un espai dedicat al sector agrari. Un sector que té força reptes pel davant.
Un any més, el plat fort de la Fira ha estat el dinar popular de diumenge on s’han repartit més de 850 racions de la trentena de corders cuinats en aquesta ocasió.
Així, tant l’organització, com els paradistes, han valorat molt positivament l’alta afluència de visitants i la implicació del teixit productiu i associatiu del territori. Fet que demostra la consolidació de la Fira com una cita imprescindible del calendari firal dels Pirineus, i promou la carn de corder, el producte local, la cultura i el turisme de proximitat.
Parlen al vídeo:
SANDRA HERVÁS, REGIDORA PROMOCIÓ ECONÒMICA