ESCUDELLES, RANXOS I SOPES HISTÒRIQUES ES TROBEN A LA SEU D’URGELL
La Trobada d’Escudelles, Ranxos i Sopes Històriques celebrarà l’onzena edició, a la Seu d’Urgell, el 16 i 17 de novembre, quan es calcula repartir més de 5.000 racions.
L’onzena edició de la Trobada d’Escudelles, Ranxos i Sopes Històriques tindrà lloc a la Seu d’Urgell, el 16 i 17 de novembre. L’esdeveniment torna a la ciutat, deu anys després, amb programació cultural i gastronòmica. En motiu de la trobada, s’instal·larà una exposició a la Sala Sant Domènec, on les activitats hi començaran el mateix dissabte.
La jornada central tindrà lloc el dia 17. A partir de les 06 del matí és començarà amb l’elaboració de les calderades, escudelles, ranxos i sopes. En la proposta hi participen quinze confraries centenàries: dotze de Catalunya, dues d’Andorra i una d’Itàlia.
Enguany la colla amfitriona de la trobada és la Confraria de Sant Antoni Abat, una de les més antigues que va impulsar la Federació d’Escudelles, Ranxos i Sopes Històriques.
A partir de les 11h del matí es podrà adquirir el tiquet per fer el tast, a partir de les 13h, quan s’espera repartir més de 5.000 racions.
Parlen al vídeo:
JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL
JOAN VILARRUBLA, CONFRARIA DE SANT ANTONI ABAT