ÈXIT DE LA PRIMERA FIRA D’ESPORTS DE MUNTANYA DE TREMP

La primera Fira d’esports de Muntanya de Tremp celebrada dissabte juntament amb la Fira del Codony va gaudir d’un gran èxit d’assistència i les activitats van omplir les places disponibles.

Seguidament de les parades d’agroalimentari i artesania de la Fira del Codony, enguany com a novetat s’hi ha afegit els estands i activitats de la primera fira d’Esports de Muntanya de Tremp. Un esdeveniment que, tot i ser la primera edició, ha destacat pel gran volum de persones que s’han acostat a la zona. Una fira organitzada des de l’Associació Lo Podall i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tremp. Hi va haver tretze estands de roba i complements esportius, de bicicletes i d’esquí. A banda, d’activitats per a públic infantil i sortides per provar bicicletes.

Aquesta vol ser un punt de trobada dels amants dels esports de muntanya, al mateix temps que donar a conèixer les rutes de BTT que l’associació ha senyalitzat i en fa el manteniment per a la pràctica d’aquesta disciplina esportiva, però que també utilitzen caminadors i corredors.
La combinació de les dues fires i el bon temps que va acompanyar el dia va fer que Tremp s’omplís de visitants tant de fora com de la zona i que hi hagués una àmplia oferta d’activitats.

Parlen al vídeo: ANNA SEIX, MEMBRE DE LO PODALL