FORMACIÓ PER ASSEGURAR EL FUTUR DEL SECTOR FORMATGER
Nous cursos aquesta tardor, sobre l’elaboració de formatges, a l’Escola Agrària del Pirineu que es posiciona com a centre de referència per a la formació de nous formatgers artesans.
L’Escola Agrària del Pirineu es posiciona com un centre de referència en la formació de nous formatgers artesans, a Catalunya. Després de més de trenta anys de cursos, aquesta tardor s’impulsen dues noves propostes. La primera ha estat l’elaboració de formatges de coagulació làctica i enzimàtica.
La formació, impartida pel tècnic formatger, Patricke Anglade, ha comptat amb una desena de participants. El curs s’imparteix durant dues setmanes perquè sigui compatible amb persones que ja s’han incorporat a l’ofici o que pensen fer-ho.
El 27 i 28 de novembre tindrà lloc la següent formació, que es centrarà en les propietats organolèptiques dels formatges.
Parlen al vídeo:
NATI VALLS, PROFESSORA DE L’ESCOLA AGRÀRIA DEL PIRINEU
ELIAS BALLERES, PARTICIPANT A LA FORMACIÓ