‘FRAGMENTS D’UNA REVOLUCIÓ’ HA MOSTRAT A LA SEU D’URGELL LA REALITAT DE PALESTINA

L’espectacle ‘Fragments d’una revolució’ ha fet parada a la Seu d’Urgell per mostrar la realitat de Palestina. Actrius i actors catalans i palestins finalitzen, d’aquesta manera, un projecte que es va iniciar amb un taller amb ‘The Freedom Theatre’, a Cisjordània.

L’espectacle ‘Fragments d’una revolució’ s’ha presentat als cinemes Guiu, de la Seu d’Urgell. L’obra teatral ha sorgit de l’intercanvi cultural entre alumnes d’arts escèniques de Granollers, Manresa i Palestina. Dos membres de l’Escola de Teatre de la Seu d’Urgell, actualment estudiants l’Escola d’Arts Escèniques de Manresa, van viatjar a finals de 2022 a Cisjordània, per fer un taller amb ‘The Freedom Theatre’ i conèixer la realitat del camp de refugiats de Jenin. 

L’actor i les actrius palestines que han participat en aquest projecte, han explicat, a aquest mitjà, que estan contents per poder mostrar a la gent la realitat de Palestina, ja que creuen que Israel explica una història equivocada. També han assegurat que la vida continua a Palestina i que no tot és violència. 

L’obra s’emmarca dins el programa Som Constructores, coordinat per l’Associació Catalana per la Pau. 

Parlen al vídeo: RAQUEL TORRENT, DINAMITZADORA ESCOLA DE TEATRE DE LA SEU I ESTUDIANT EAE MANRESA