FRANCESC VIAPLANA COMENÇA AMB RITME LA CAMPANYA PER A LA REELECCIÓ

Francesc Viaplana ha començat la campanya com a candidat a l’alcaldia de la Seu d’Urgell, per Esquerra Republicana, acompanyat pel president del partit, Oriol Junqueras i la tinent d’alcaldia, Marian Lamolla, amb una conversa sobre projectes actuals i plans de futur.

Francesc Viaplana ha donat el tret de sortida oficial a la cursa electoral per conservar l’alcaldia de la Seu d’Urgell, en un acte a la Sala Sant Domènec, que ha començat amb l’actuació sorpresa del mateix Viaplana, tocant l’acordió. 

La presentació del candidat a l’alcaldia per Esquerra Republicana ha estat una conversa entre Viaplana, el president del partit, Oriol Junqueras i Marian Lamolla, actual tinent d’alcalde d’atenció a les persones. 

Viaplana ha destacat projectes com el d’INEFC Pirineus o el hub tecnològic i defineix com a reptes de futur la creació de pisos de serveis per a la gent gran i l’ampliació del parc d’habitatge social. 

La presentació de Viaplana com a alcaldable ha coincidit amb la sortida de Junts del Govern de la Generalitat. Moment, que Junqueras, ha aprofitat per enviar un missatge de confiança. 

Un grup de persones ha aprofitat l’acte i la presència de Junqueras per demanar un teatre municipal a la Seu d’Urgell. Viaplana ha explicat que el departament de Cultura està estudiant la petició i les possibilitats a nivell d’equipaments. 

Parlen al vídeo:

FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE LA SEU D’URGELL

ORIOL JUNQUERAS, PRESIDENT ESQUERRA REPUBLICANA