IDAPA OBRE SUBVENCIONS PEL DESENVOLUPAMENT LOCAL I LA PROMOCIÓ DEL PATRIMONI CULTURAL

L’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran obre subvencions, amb una dotació de 420.000 euros, per al desenvolupament local i la promoció del patrimoni cultural.

L’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran ha obert la convocatòria de subvencions, per al desenvolupament local i la promoció del patrimoni cultural a la vegueria. El període per executar l’actuació és de l’01 de gener fins el 21 de novembre d’enguany. 

La subvenció vol donar suport a ens locals i associacions de l’Alt Pirineu i Aran, amb l’objectiu de consolidar l’economia local, fer valer el patrimoni cultural i millorar la competitivitat professional. 

Les activitats que poden demanar ajuts són l’organització de fires, l’organització d’activitats formatives o lúdiques i l’edició de publicacions de caràcter cultural, socioeconòmic i científic. 

La línia d’ajuts, del Departament de Territori, s’ha dotat amb un total de 420.000 euros, un 5% més que el 2023. La quantitat màxima que cada activitat pot percebre és de 10.000 euros.