JA A LA VENDA LES ENTRADES PELS 54 CONCERTS DEL FEMAP 2023

Des d’aquest dimecres ja es poden adquirir les entrades anticipades per als 54 concerts de la dotzena edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus. Enguany, el festival s’inaugura del 7 juliol i s’allarga fins al 20 d’agost amb una programació que incorpora nous municipis i amplia el nombre de concerts.

Des d’aquest dimecres ja es poden adquirir les entrades anticipades per als 54 concerts de la dotzena edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus. Enguany, el festival s’inaugura del 7 juliol i s’allarga fins al 20 d’agost amb una programació que incorpora nous municipis i amplia el nombre de concerts. Es comptarà amb la participació de 22 grups i solistes de prestigi repartits per 40 municipis de Catalunya, Andorra i Catalunya nord.  S’incorporen com a municipis participants Montferrer i Castellbò, Farrera i Sant Julià de Lòria. 

Com en les darreres edicions, els preus de les entrades tenen dues tarifes diferenciades, normal i reduïda, pels col·lectius amb acord de col·laboració, que van entre els 13€ i els 20€. També hi ha l’opció de fer-se amic del FeMAP. Les entrades anticipades es poden comprar a les oficines de turisme, els ajuntaments participants o la pàgina web del festival. 

Enguany s’ha previst un pack turístic per a cada un dels 54 concerts del festival. Se n’ofereixen 16 de diferents i n’hi ha de vàries nits d’hotel amb la possibilitat d’assistir a diversos concerts. Es poden adquirir directament des de la pàgina web dels packs turístics del FEMAP.