JA ES CONEIXEN ELS 3 FINALISTES DEL CERDÀ DE L'ANY 2023

Ja es coneixen els tres finalistes a Cerdà de l'Any 2023. S'ha obert el termini de votacions i el guanyador es coneixerà el 28 de març.

Ja es coneixen els tres finalistes a Cerdà de l'Any 2023. Després de recollir les propostes dels ajuntaments, entitats i particulars, el jurat ha escollit els tres candidats a guanyar aquest reconeixement. Aquests són l'Associació de Concursos de gossos de pastors d'Oceja, el Cor Transfronterer de Cerdanya i la Coral Capella Santa Maria de Puigcerdà. 

Així, doncs, ja es pot votar quin dels tres finalistes ha de distingir-se amb aquest guardó. Les votacions es poden fer a la web de l'Institut d'Estudis Ceretans, on es pot trobar també una breu descripció de cada candidat.

El sistema de votació serà el mateix dels últims anys: 50% serà vot popular i l’altre 50% del jurat. El guanyador es coneixerà durant la cerimònia que enguany es farà el diumenge 28 de març a Guils de Cerdanya. 

Recordem que el certamen, que enguany arriba a la 38a edició, vol reconèixer la tasca d'alguna persona o entitat que treballa desinteressadament per la comarca. Alguns dels guardonats han estat el cos de Bombers Voluntaris de Puigcerdà, el Carnestoltes tradicional de Bellver, la Fundació Adis o el músic Pep Lizandra.