JA HAN COMENÇAT LES CLASSES A LA NOVA ESCOLA DE MÚSICA DE TREMP

Aquest dilluns a la tarda els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Tremp ja han estrenat les noves instal·lacions. L’Ajuntament ha destinat uns 600.000 euros per a poder acabar l’equipament.

Aquest dilluns a la tarda els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Tremp ja han estrenat les noves instal·lacions. Finalment, després d’anys d’espera i de traslladar-se des de dependències de l’institut al centre cívic però sense un espai adequat a les necessitats, ara ja s’ha posat en marxa l’escola a l’edifici annex a l’Espai cultural la Lira. Equipament que es va inaugurar al 2011, de manera que fa més de deu anys que l’edifici està pendent de poder-se acabar i acollir l’equipament.

L’Ajuntament ha destinat uns 600.000 euros per a poder acabar l’equipament. Aquesta setmana passada es van aturar les classes per fer el trasllat de materials i aquest dilluns ja han començat a la nova escola de música.

El cap de setmana del 28 i 29 de gener estan previstes diferents activitats per mostrar-la als veïns i veïnes i el dia 1 de febrer el conseller d’Educació inaugurarà oficialment d’espai.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP