JOAN BARRERA SERÀ EL CANDIDAT A ALCALDE DE COMPROMÍS X LA SEU

Joan Barrera serà el candidat a alcalde de la Seu d’Urgell per Compromís X la Seu en les eleccions municipals de 2023. Barrera ha explicat que vol impulsar noves activitats econòmiques i fer realitat projectes de futur.

Joan Barrera ha estat elegit candidat a alcalde de la Seu d’Urgell per Compromís X la Seu a les eleccions municipals de 2023, en l’Assemblea de la formació. Des del partit volen impulsar noves activitats econòmiques i fer realitat projectes de futur.

Barrera ha explicat que des d’una oposició constructiva a l’actual equip de govern, format per Junts i Esquerra, ja s’han fet propostes positives per a la ciutat, les quals no s’han tingut en compte.
El candidat a alcalde de la Seu té com a principal objectiu ser proper a la ciutadania i escoltar els problemes de diferents col·lectius de la ciutat per construir el programa de les següents eleccions municipals.
Joan Barrera és regidor a l’ajuntament de la Seu des de 2015, va ser conseller comarcal entre 2015 i 2019, i treballa com a enginyar en diferents consultores i constructores a Catalunya i Andorra.

Parlen al Vídeo: JOAN BARRERA, COMPROMÍS X LA SEU