JUNTS CELEBRA UNA JORNADA A LA SEU PER DEFINIR LÍNIES D’ACCIÓ AL PIRINEU

Una norantena de persones, de Junts per Catalunya, s’han trobat a la Seu d’Urgell per traçar línies d’acció al Pirineu, per a les municipals del maig. A la jornada hi ha participat la presidenta del partit, Laura Borràs, i el secretari general, Jordi Turull.

Junts per Catalunya ha celebrat a la Seu d’Urgell una jornada interna del partit, en clau de Pirineu, en la qual hi ha participat una norantena de persones, per traçar les línies d’acció del partit a la vegueria, per a les municipals del maig. Durant l’acte s’ha fet una crítica a l’actual Govern, perquè consideren que s’han abandonat projectes pel territori. 

Entre els dirigents del partit hi ha assistit la seva presidenta, Laura Borràs, i el secretari general, Jordi Turull. Encara que gran part dels candidats, de les capitals de comarca del Pirineu, ja s’han donat a conèixer, encara queden alguns municipis per concretar. 

En els propers mesos s’acabaran de definir els candidats, en poblacions com Puigcerdà, on l’actual alcalde, Albert Piñeira va renunciar a la reelecció. 

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDABLE PER JUNTS A LA SEU D’URGELL