JUNTS PER LA SEU DEFINEIX ONZE PROPOSTES PER NEGOCIAR EL PRESSUPOST DE 2024

Junts per la Seu defineix 11 propostes per negociar els pressupostos de 2024 amb l’equip de govern de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Entre les prioritats hi ha la congelació de l’IBI i l’impuls de pisos de lloguer social.

Junts per la Seu ha donat a conèixer onze propostes que marquen les prioritats, en les negociacions pel pressupost de 2024, amb l’equip de govern de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Entre els punts per arribar a acords hi ha la congelació de l’IBI pel 2025, la licitació de les obres a Cal Pensament i l’adquisició de pisos per lloguer social a través d’Hàbitat 3. El grup municipal lamenta haver rebut la informació amb poc temps per estudiar-la. 

Junts demana encarregar el projecte de construcció d’un camp de futbol 11 a Castellciutat, implantar l’Oficina d’Atenció Empresarial al centre històric, encarregar l’avantprojecte d’un nou espai escènic – musical i adquirir l’antiga Escola – Taller per destinar-la al Pla de Transició al Treball. 

El grup també demanar incrementar la partida del CAPAU i de HIULS, mantenir les partides de promoció econòmica del municipi i que no incrementi la despesa en sou de l’equip de govern. 

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, JUNTS PER LA SEU