JUNTS PER LA SEU VETLLARÀ PERQUÈ ES COMPLEIXIN ELS TERMINIS PER AL NOU HOSPITAL

Junts per la Seu treballarà per fer que es compleixin els terminis previstos per la construcció del nou hospital comarcal, al costat dels Bombers, que hauria d’entrar en funcionament entre 2026 i 2027, així com altres millores en salut.

Junts per la Seu vetllarà perquè es compleixin els terminis previstos per al nou hospital comarcal. La urbanització dels terrenys ja ha començat i durant aquest any s’han de licitar les obres del projecte constructiu i finalitzar el projecte funcional, perquè el nou equipament entri en funcionament entre el 2026 i el 2027. D’altra banda, també es prioritzarà el conveni sanitari amb Andorra, del qual ja han començat les converses tècniques. 

La formació es compromet a ampliar el programa de captació de professionals, per a tots els especialistes de la sanitat. També es preveu incorporar nous serveis al Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell. 

Des de Junts han volgut posar en valor les millores aconseguides durant aquest mandat com el nou CAP de la Seu, el consultori de Castellciutat o l’heliport nocturn del SEM. 

Parlen al vídeo:

JORDI FÀBREGA, ALCALDABLE DE JUNTS A LA SEU D’URGELL

INÉS VILÀ, JUNTS PER LA SEU