JUNTS+ PUIGDEMONT DENUNCIA L’ABANDONAMENT D’INFRAESTRUCTURES AL PIRINEU

La cap de llista a Lleida de Junts+ Puigdemont, Jeannine Abella, ha denunciat a la Seu d’Urgell l’abandonament de l’Eix Pirinenc i la N-230, per part dels governs de l’Estat.

Junts+ Puigdemont denuncia, des de la Seu d’Urgell, l’abandonament continuat de l’Eix Pirinenc i la N-230, per part dels governs de l’Estat, de PP i PSOE, des de fa quatre dècades. La cap de llista a Lleida, Jeannine Abella, ha remarcat la necessitat de millores urgents en infraestructures i posa sobre la taula la necessitat d’un canvi de govern. 

L’acte de campanya ha comptat amb els parlaments de Josefina Lladós, presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Urgell; dels ceretans Cristina Rotellà i Albert Maurell; de l’exconsellera d’acció exterior, Victòria Alsina; i del número 4 a la llista, Jordi Fàbrega, que ha remarcat la feina feta fins ara al Parlament. 

En l’acte s’ha presentat un document amb 15 propostes pel Pirineu. Entre aquestes, un pla d’infraestructures, millores dels serveis públics, el foment de la universitat al Pirineu i garantir les escoles rurals. 

Parlen al vídeo:

JEANNINE ABELLA, CAP DE LLISTA A LLEIDA PER JUNTS+ PUIGDEMONT

JORDI FÀBREGA, CANDIDAT PIRINENC PER JUNTS+ PUIGDEMONT