LA 6a EDICIÓ DEL CERDANYA HAPPY WALKING OMPLIRÀ EL 50% DE LES PLACES

ARRENCA LA 6A EDICIÓ DEL CERDANYA HAPPY WALKING AMB UN TOTAL DE 7 SORTIDES PROGRAMADES. Es preveu arribar a la vuitantena d'inscrits, el que representa aproximadament la meitat de les places disponibles.

Des de dijous i fins diumenge la comarca acull la 6a edició del Cerdanya Happy Walking, un dels dotze Festivals de Senderisme dels Pirineus. En total s'han programat vuit sortides guiades, de les quals finalment s'ha suspès per manca d'inscrits la de dijous a la tarda al Camí de l'Aigua de Bolvir,  adreçada als joves. La resta d'excursions comptaran amb uns deu o dotze participants. Així, doncs, des de Turisme Cerdanya preveuen arribar a la vuitantena d'inscrits, el que representa aproximadament la meitat de les places disponibles.

La Vall de Pi, el Cap del Ginebrar, els senders de Fontanals de Cerdanya, els búnquers de la línia Pirineus, el collet de la Coma de Fornos de Talltendre, els senders d'Alp amb marxa nòrdica i la nocturna pel Puigpedrós són les propostes d'enguany. Totes comptaran amb un guia de muntanya que aporta valor afegit a la sortida.

La majoria de participants repeteixen l'experiència i alguns, fins i tot, s'inscriuen a totes les sortides.

En acabar la sortida, els participants reben un lot de productes locals. A més, el festival de senderisme es complementa amb propostes culturals. En aquesta ocasió, serà un taller d'observació astronòmica aquest divendres a la nit en acabar l'excursió al refugi de la Feixa i dissabte a la tarda tindrà lloc al teatre municipal d'Alt tindrà un concert obert a tothom de música tradicional dels Pirineus

Els Festivals de Senderisme dels Pirineus és una iniciativa coordinada per l’Institut de Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA). L'objectiu és afavorir un turisme responsable i respectuós amb la natura i la població local.

Parlen al vídeo:

CARLES DE MOXÓ, TÈCNIC TURISME CERDANYA

ROGER ESCARRÉ, GUIA DE MUNTANYA 'PENYES ALTES AUTOSERVICES'