LA BIBLIOTECA SANT AGUSTÍ ACULL L’EXPOSICIÓ ‘HOMENATGE A UCRAÏNA’ DE SYLVIA TUÀ

La Biblioteca de La Seu d’Urgell acull ‘Homenatge a Ucraïna’, una exposició artística de la mà de Sylvia Tuà que busca homenatjar les persones que han patit la guerra entre Rússia i Ucraïna.

La Biblioteca de Sant Agustí de la Seu d’Urgell acull fins el proper 29 de juliol l’exposició ‘Homenatge a Ucraïna’. Es tracta de la creació més recent de l’artista Sylvia Tuà, qui en l’obra combina tècniques artístiques com el dibuix, la pintura, el mosaic i colors i materials diferents per homenatjar les persones que han patit la guerra entre Rússia i Ucraïna.

Segons Tuà, la exposició està formada per “petites obres amb una càrrega emocional molt gran on tant persones grans com petites diuen la seva”. Amb això, l’artista busca representar com han patit els nens i nenes al llarg del conflicte.

La seva parada a la capital de l’Alt Urgell serà la cloenda de la mostra itinerant de l’obra, que ha recorregut més de 30 poblacions de Catalunya. Així, a la Biblioteca de Sant Agustí es podrà visitar de forma gratuïta en l’horari d’obertura de l’espai.