LA CABANERA, UN ESPAI DE COMUNIÓ ENTRE ARTS ESCÈNIQUES I PRODUCTES AGROALIMENTARIS

a edició de La Cabanera Fest. L’Ajuntament del Pont de Suert va voler organitzar aquest espai de comunió entre les arts escèniques i els productes agroalimentaris locals. Teatre, poesia, dansa, exposicions, tallers de sostenibilitat, espais de joc, i taller de producte quilòmetre zero. Una Fira completa i diversa en activitats i ambient.

1a edició de La Cabanera Fest. L’Ajuntament del Pont de Suert va voler organitzar aquest espai de comunió entre les arts escèniques i els productes agroalimentaris locals. 

Teatre, poesia, dansa, exposicions, tallers de sostenibilitat, espais de joc, i taller de producte quilòmetre zero. Una Fira completa i diversa en activitats i ambient. També han presentat un curtmetratge sobre el sector agroalimentari al municipi.

A més a més de l’Ajuntament, també s’han implicat en l’organització del festival el Col·lectiu feminista de l’Alta Ribagorça i l’Associació Ribagorçant, així com els productors i productores de la zona i altres associacions que han volgut posar el seu gra de sorra.

Parlen al vídeo:

IOLANDA FERRAN. ALCALDESSA DE PONT DE SUERT

ARIADNA SOLANES. GESTORA DEL PROJECTE