LA CALOR PROTAGONISTA DE LA QUINZENA EDICIÓ DE L’ESCANYABOCS

Les altes temperatures han estat protagonistes de la quinzena edició de l’Escanyabocs, que ha comptat amb més de 850 participacions, de les quals 291 femenines.

Les altes temperatures han marcat la quinzena edició de l’Escanyabocs, que ha avançat l’horari d’algunes proves per evitar l’activitat esportiva en les hores de més calor. A més a més s’han reforçat els avituallaments d’aigua.

Enguany l’esdeveniment ha tingut 852 participacions, tot i que la xifra ha disminuït gairebé en un centenar respecte la última edició, des de l’organització creuen que hi ha una participació estable els últims anys i en destaquen l’augment d’inscripcions femenines, 291 en total.

La cursa BTT ha estat la que ha comptat amb més participants, amb 339 ciclistes; la cursa trail ha tingut prop de dues-centes participacions, 99 persones s’han inscrit a la marxa nòrdica, 78 a l’orientació nocturna i el raid d’aventura ha comptat amb una setantena d’esportistes. Una seixantena de joves han participat en la Mini Escanyabocs i una quinzena de persones a l’Open d’escalada.

Parlen al Vídeo: CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR ESPORTS LA SEU D’URGELL