LA CAMPANYA ‘DELS FOGONS AL PLAT’ PROMOCIONA LA GASTRONOMIA LOCAL DE LA SEU D’URGELL
La campanya ‘Dels fogons al plat’, a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, promociona la restauració i la gastronomia local.
L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha impulsat la campanya ‘Dels fogons al plat’, a través dels perfils institucionals de les xarxes socials. La proposta vol conservar receptes tradicionals, difondre la restauració local i potenciar la gastronomia de proximitat. Les publicacions donen continuïtat a accions de promoció del comerç.
La campanya ha començat amb elaboracions de la restauració, i ara es vol que la població també es sumi a la iniciativa. A través de Turisme Seu es demana que la gent els comparteixi la seva recepta, a través del correu electrònic.
La campanya, ‘Dels fogons al plat’, s’allargarà durant tot el 2025, amb la idea de crear un receptari per a conservar la cuina tradicional pirinenca.
Parlen al vídeo: GEMMA TÓ, TINENT D’ALCALDE DE PROMOCIÓ ECONÒMICA DE LA SEU D’URGELL