LA CAMPANYA ‘DELS FOGONS AL PLAT’ PROMOCIONA LA GASTRONOMIA LOCAL DE LA SEU D’URGELL

La campanya ‘Dels fogons al plat’, a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, promociona la restauració i la gastronomia local.

Febrer 12, 2025 - 19:42
Febrer 12, 2025 - 21:35
 34

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha impulsat la campanya ‘Dels fogons al plat’, a través dels perfils institucionals de les xarxes socials. La proposta vol conservar receptes tradicionals, difondre la restauració local i potenciar la gastronomia de proximitat. Les publicacions donen continuïtat a accions de promoció del comerç. 

La campanya ha començat amb elaboracions de la restauració, i ara es vol que la població també es sumi a la iniciativa. A través de Turisme Seu es demana que la gent els comparteixi la seva recepta, a través del correu electrònic. 

La campanya, ‘Dels fogons al plat’, s’allargarà durant tot el 2025, amb la idea de crear un receptari per a conservar la cuina tradicional pirinenca.

Parlen al vídeo: GEMMA TÓ, TINENT D’ALCALDE DE PROMOCIÓ ECONÒMICA DE LA SEU D’URGELL