LA CAMPANYA D’EMERGÈNCIA DEL BANC D’ALIMENTS DE CERDANYA ACONSEGUEIX RECOLLIR 2.006 PRODUCTES

El Consell Comarcal de Cerdanya ha dut a terme una campanya de recollida d’aliments per abastir el Banc d’Aliments de la comarca. Arrel de la iniciativa s’han recollit més de 2000 productes per a les famílies usuàries

La campanya d’emergència engegada fa uns dies pel Consell Comarcal de Cerdanya per abastir el Banc d’Aliments de la comarca ha aconseguit recollir 2.006 productes per part dels 17 ajuntaments de la comarca. La mesura es va dur a terme per primera vegada de forma urgent degut a que no van arribar els aliments  d’una ajuda europea amb els quals comptaven per abastir els usuaris del Banc d’Aliments.

Al llarg dels nou deis que va durar la recollida, els Ajuntaments ceretans i comerços particulars que van participar de la campanya van aconseguir aplegar n total de 717 litres de llet; 92 litres d’oli; 923 kg d’aliments bàsics (sardines, pasta, arròs, llegums, farina, sucre, galetes, entre d’altres); i 174 productes d’higiene personal i de la llar.

En aquest sentit, des de l’ens comarcal han celebrat que la campanya els permetrà “poder donar aliments a les famílies usuàries del servei fins a l’arribada d’aliments d’Europa”

Parlen al vídeo: CRISTINA ROTELLÀ, VICEPRESIDENTA PRIMERA DEL CONSELL COMARCAL DE CERDANYA