LA CERDANYA CYCLE TOUR ES REFORMULA AMB UNA NOVA ORGANITZACIÓ I DENOMINACIÓ

La marxa cicloturista La Cerdanya Cycle Tour es reformula enguany amb una nova organització i nova denominació: Alpinum TotalEnergies. Els fundadors de la Gran Fondo La Mussara volen convertir-la en un referent del panorama cicloturista.

La marxa cicloturista La Cerdanya Cycle Tour es reformula enguany amb una nova organització i nova denominació: Alpinum TotalEnergies. Els fundadors de la Gran Fondo La Mussara volen donar un nou impuls a la prova i convertir-la en un referent del panorama cicloturista. 

L'edició d'enguany tindrà lloc aquest dissabte. La ruta comença i finalitza al municipi d’Alp i recorre la Cerdanya catalana, francesa i part del Capcir. Hi ha tres distàncies diferents perquè tots els participants trobin el seu lloc, coronant el Coll de la Llosa, el Coll de la Creu o la Collada de Tosses. Així, doncs, hi ha tres circuits: l'Sport de 89km, la Medial de 145km i la Endurance de 185km. El desnivell va de dels 1267 metres fins a 3650 metres. Els participants rodaran per poblacions com Puigcerdà, Font-Romeu, Els Angles o Llívia.

Enguany, la marxa formarà part de la IV Edició Circuit de Cicloturisme TotalEnergies Challenge, que també inclou quatre proves més de prestigi. 

La marxa va néixer el 2016 de la mà del club ciclista Alp-La Molina i en les darreres edicions ha reunit més d'un miler de ciclistes.