LA COMMEMORACIÓ DEL 25N A LA SEU D’URGELL TANCA AMB UN ACTE D’INEFC PIRINEUS

La commemoració del 25-N a la Seu d’Urgell ha tancat amb la lectura d’un manifest, de l’alumnat d’INEFC Pirineus, que es suma a l’acte institucional i a la marxa de torxes, organitzada pel Comitè 8M i Feministes Alt Urgell.

L’alumnat d’INEFC Pirineus, a la Seu d’Urgell, ha commemorat el 25-N, aquest dilluns, amb la lectura d’un manifest davant el centre cultural Les Monges, on s’hi ha agrupat una cinquantena de persones. En l’acte s’ha donat a conèixer la creació d’una comissió d’igualtat, a través de la qual es col·laborarà amb entitats de tot el Pirineu. 

D’altra banda, a la Seu d’Urgell, el Dia Internacional Contra la Violència envers les dones, s’ha commemorat amb un acte institucional, durant el qual s’ha pogut veure el teatre Líquides, creat per joves de l’Escola de Teatre de la ciutat. 

Per la seva part, el Comitè 8M i Feministes Alt Urgell han organitzat una marxa de torxes, durant la qual hi ha hagut intervenció policial, per identificar algunes de les manifestants, segons han explicat des dels col·lectius a través de les xarxes socials. 

Parlen al vídeo: SÍLVIA PUIGARNAU, DIRECTORA INEFC PIRINEUS