LA CUP ASSEGURA QUE EL CENTRE DE RECERCA DE LA LLET I EL FORMATGE ESTÀ ATURAT

El grup municipal de la CUP demana a l’ajuntament de la Seu que s’avanci en la creació d’un Centre de Recerca i Desenvolupament de la llet i el formatge, després de veure que no s’ha dut a terme cap acció des del setembre.

La CUP demana a l’ajuntament de la Seu que s’avanci en la creació del Centre de Recerca i Desenvolupament de la llet i el formatge, després que aquest matí s’hagi celebrat una taula de treball del projecte de dinamització del sector làctic a l’Alt Urgell i Cerdanya.

Des de la CUP asseguren que des que el projecte va rebre el suport del consistori  i del departament d’acció climàtica al setembre no s’hi ha tornat a treballar. En aquest sentit, manifesten que se’ls ha convidat en aquesta reunió després d’haver preguntat en el ple del mes de maig per la situació de la proposta.

Encara que creuen que aquest projecte per dinamitzar el sector làctic pot tenir molt potencial, expliquen que el Centre de Recerca i Des de la CUP han explicat que les institucions implicades en el projecte s’han compromès a reunir-se abans de l’estiu.

Parlen al Vídeo: XÈNIA ANTONA, CUP