LA DERROTA DEL CADÍ LA SEU MANTÉ L’EQUIP EN TRETZENA POSICIÓ

El Cadí La Seu manté la tretzena posició a la Lliga després de la derrota contra el Casademont Saragossa, en un partit on les locals han estat molt superiors, amb un resultat final de 101 a 62.

El Cadí La Seu manté la tretzena posició a la Lliga amb una nova derrota a la pista del Casademont Saragossa. Les locals han mostrat la seva superioritat des de l’inici amb un parcial d’11 a 2, que els ha donat l’avantatge. Amb una màxima diferencia de 23 punts en la primera part, el partit ha arribat al descans amb un resultat de 50 a 29.

La tornada a la pista ha seguit amb la mateixa dinàmica de les locals, que les urgellenques no han aconseguit trencar. Amb una distància cada vegada més gran, el partit ha arribat al final amb un resultat de 101 a 62, favorable a les de Saragossa.

Les blanc-i-blaves hauran de preparar la següent cita, contra l’Spar Gran Canaria, decisiva per a la continuïtat del conjunt urgellenc a la màxima categoria.

Parlen al vídeo: FABIÁN TÉLLEZ, ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU