LA FESTA DE LA GENT GRAN A LA SEU D’URGELL TORNA A LA NORMALITAT

La Festa de la Gent Gran, a la Seu d’Urgell, torna a organitzar sortides en autocar, el Ball Cerdà intergeneracional i un dinar popular, en el seu retorn a la normalitat després de la pandèmia. L’esdeveniment tindrà lloc del 26 de setembre al 2 d’octubre.

La Festa de la Gent Gran, a la Seu d’Urgell, torna enguany a la normalitat després de la pandèmia i recuperarà, del 26 de setembre al 2 d’octubre, activitats i propostes que havien quedat aturades aquest temps. Gairebé unes 3.000 llars de la ciutat, amb gent de més de 65 anys, ja han rebut la programació de la festa d’enguany.

L’esdeveniment torna a organitzar una sortida en autocar, el Ball Cerdà intergeneracional i el dinar popular. La programació començarà amb una taula rodona, per petició del Consell municipal de la gent gran, sobre l’eutanàsia, dilluns, a les 19h de la tarda.

El consistori ha remarcat que durant aquests anys, encara que s’ha adaptat a les mesures sanitàries, la Festa de la Gent Gran no s’ha deixat d’organitzar.

Durant la setmana de l’esdeveniment, a l’Esplai de la Gent Gran, hi haurà l’exposició ‘La Naturalesa és l’art d’arreu’, de Ventureta Ribó.

Parlen al vídeo:

FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE LA SEU D’URGELL

MARIAN LAMOLLA, REGIDORA GENT GRAN LA SEU D’URGELL

JORDI FÀBREGA, VICEALCALDE LA SEU D’URGELL