LA FUNDACIÓ PLANES CORTS IMPULSA UN ESPAI DE TREBALL COMPARTIT A ESTAMARIU

Estamariu disposarà d’un espai de treball compartit, que s’impulsa des de la Fundació Planes Corts, amb l’objectiu de dinamitzar els pobles de la Vall, en un lloc que combina tecnologia i ruralitat.

La Fundació Planes Corts projecta un espai de treball compartit a Estamariu. La proposta s’ubicarà a Cal Parramon, un edifici del segle XIX, que ja ha estat reformat per l’entitat. La idea inicial era convertir-lo en una casa museu però l’entitat hi vol impulsar un espai que permeti dinamitzar els pobles de la Vall. 

El projecte preveu onze punts de treball en una gran sala i diferents zones de reunions. En un despatx s’hi ubicarà la seu de la Fundació, que encara no disposa d’un espai físic. 

La proposta també preveu la creació d’una nova plaça de feina, per a gestionar el lloc. L’objectiu és que la combinació de tecnologia i ruralitat sigui un atractiu per treballadors d’arreu del territori. 

La Fundació tirarà endavant el projecte amb fons propis, tot i que espera rebre una subvenció per finançar l’actuació. 

Parlen al vídeo: MONTSE FERRER, DIRECTORA DE LA FUNDACIÓ PLANES CORTS