LA JORNADA DE BÀSQUET INCLUSIU DE LLÍVIA REUNIRÀ 140 JUGADORS

Fins a 140 jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual es citaran dissabte al pavelló esportiu de Llívia per disputar la jornada de la lliga FEDIC. Hi participara sis clubs, entre ells el de Llívia-Puigcerdà amb els dos quips dels Únics Cerdanya.

Fins a 140 jugadors i jugadores de sis clubs es citaran dissabte al pavelló esportiu de Llívia per disputar la jornada de la lliga FEDIC (Foment de l'Esport per a persones amb discapacitat intel·lectual). Hi serà present el Club de bàsquet Llívia-Puigcerdà amb els dos equips dels Únics Cerdanya. Des de l'organització s'han mostrat satisfets de poder acollir a casa una jornada de bàsquet inclusiu.

Hi seran presents els equips de la Seu d'ugell, de Cornellà, Blanes, Pineda i Andorra

Des del club cerdà han remarcat que aquest tipus de tornejos ajuden a visibilitzar el bàsquet inclusiu i l'esport que practiquen les persones amb discapacitat. De fet, el projecte dels Únics Cerdanya va néixer fa tres anys i, des de llavors, no ha parat de créixer: primer eren set jugadors i ara ja en són 25 de federats. 

A banda de la jornada de lliga de dissabte, un dels projectes que tenen en ment és viatjar al març a La Palmas disputar un torneig i també per conèixer i fer un intercanvi amb jugadors del projecte Suma.

Parlen al vídeo:  ALBA OLCINA, DIRECTORA DELS ÚNICS CERDANYA