LA MOSTRA “CURSES, CAMINADES I ATLETISME AL PALLARS JUSSÀ, A LA BIBLIOTECA DE LA POBLA

La biblioteca de la Pobla de Segur acull fins al proper 31 de desembre l’exposició Curses, caminades i atletisme al Pallars Jussà. Una mostra que s’ha fet dins del projecte “Fem esport, fem arxiu” a l’Arxiu comarcal del Pallars Jussà i que va ser coordinada per Pablo Martínez.

La biblioteca de la Pobla de Segur acull fins al proper 31 de desembre l’exposició Curses, caminades i atletisme al Pallars Jussà. Unamostra que s’ha fet dins del projecte “Fem esport, fem arxiu” a l’Arxiu comarcal del Pallars Jussà i que va ser coordinada per Pablo Martínez. L’exposició es va poder veure al mateix arxiu a principis d’estiu i ara s’ha exposat a la Pobla on precisament es du a terme una de les activitats destacades de la mostra: l’Olimpíada Flamisell.

L’exposició està dividida en 7 àmbits i recorre els moments clau de l’atletisme a la comarca. Però ja s’especifica que és una primera part d’un projecte més ampli dedicat a les curses, caminades i atletisme. 

L’exposició es va poder fer gràcies a la documentació que les entitats i associacions esportives han anat ingressant a l’arxiu comarcal.