LA NOVA PISCINA INFANTIL PENDENT D’UN INFORME DE LA DIRECCIÓ GENERAL D’ESPORTS

La licitació de les obres per a la nova piscina infantil de la Seu d’Urgell està pendent d’un informe de la Direcció General d’Esports de la Generalitat. L’actuació permetrà ampliar la zona verda de la piscina gran i passar l’espai infantil a un terreny més gran.

L’ajuntament de la Seu d’Urgell està pendent d’un informe de la Direcció General d’Esports de la Generalitat de Catalunya per poder licitar la renovació de la piscina infantil. Segons el temps que tardi en arribar aquest document, el consistori decidirà si les obres es comencen abans o després de l’estiu. 

La piscina actual havia quedat petita i l’actuació permetrà passar la zona infantil a un espai de 2.000 metres quadrats, que fins ara no s’utilitzava, i guanyar zona verda per la piscina gran. 

L’actuació permetrà habilitar un espai d’aigua, d’uns 200 metres quadrats, més segur per als infants, amb una zona de jocs i un sorral. 

L’accés a la nova piscina infantil es podrà fer des d’una rampa a les instal·lacions actuals i també es preveu habilitar una entrada des de la nova àrea d’autocaravanes. L’obra, finançada amb fons propis de l’ajuntament, compta amb un pressupost de gairebé 240.000 euros. 

Parlen al vídeo: JOAN GURRERA, REGIDOR D’URBANISME DE LA SEU D’URGELL