LA NOVA REVISTA ‘HORITZONS’ VOL PROJECTAR LA REALITAT DE PONENT I L’ALT PIRINEU

La nova revista ‘Horitzons’ vol projectar la realitat de Ponent i l’Alt Pirineu en una publicació bianual, que inclou varietat de temàtiques i formats, per impulsar el debat sobre present, passat i futur del territori.

La nova revista ‘Horitzons’ s’ha donat a conèixer a la Seu d’Urgell. La presentació ha estat conduïda per Antoni Gelonch, president de la Fundació Privada Horitzons 2050; el director de la revista, Francesc Canosa; i l’escriptor, Albert Villaró. La publicació bianual, amb un format extens de més de 200 pàgines, vol projectar la realitat de Ponent i l’Alt Pirineu. 

La revista inclou pluralitat de temàtiques i formats. S’hi poden trobar entrevistes, reportatges o seccions de fotografia. Entre els col·laboradors hi ha perfils diversos com Mònica Terribas, Andreu Barnils o Marta Lluvich. 

L’objectiu és impulsar el debat sobre el passat, el present i el futur patrimonial, cultural, econòmic i social del territori. 

Durant el mes d’abril la revista, impulsada per la Fundació Privada Horitzons 2050, es presentarà a poblacions com Sort, Rialp o Tremp. 

Parlen al vídeo: ANTONI GELONCH, PRESIDENT DE LA FUNDACIÓ PRIVADA HORITZONS 2050