LA NOVA SEU DEL CONSISTORI DE SANT ESTEVE DE LA SARGA JA ESTÀ REMODELADA

Sant Esteve de la Sarga tenia la seu de l’Ajuntament descentralitzada a Tremp des de feia molts anys. Cinc anys de gestions i una pandèmia pel mig, s’ha enllestit la remodelació de l’edifici que farà d’eix vertebrador de la política i dels afers socials del terme municipal. Pere Aragonés va visitar l’espai i va signar el Llibre d’Honor del consistori.

Sant Esteve de la Sarga tenia la seu de l’Ajuntament descentralitzada a Tremp des de feia molts anys. La densitat de població feia que no fos una prioritat que aquest conjunt de municipis pogués fer les gestions, les reunions o votar sense haver de baixar a la capital. Quan l’equip de govern de Jordi Navarra va iniciar la seva primera legislatura, ara fa dotze anys, es van escriure a la llista de prioritats rehabilitar una seu. 

No va ser fins que la Diputació de Lleida es va oferir per subvencionar l’obra que van poder començar amb les gestions que aquesta implicava. Cinc anys de gestions i una pandèmia pel mig, ja s’ha enllestit la remodelació de l’edifici que farà d’eix vertebrador de la política i dels afers socials del terme municipal. De fet, l’espai ja ha acollit al President de la Generalitat, Pere Aragonés, en la seva visita al territori el passat divendres. Aragonés va aprofitar per conèixer el municipi central i per signar el Llibre d’Honor del consistori.

No passa desapercebut que l’edifici es tracti de l’antiga casa de la mestra, un espai impregnat de coneixements que aviat veurà inaugurar la seva nova etapa com a participant urbanístic del terme municipal de Sant Esteve.