LA PLATAFORMA STOP JJOO PROTESTA PER L’INICI DE TEMPORADA A BASE DE NEU ARTIFICIAL

Stop JJOO denuncia un gran consum d’aigua a les estacions d’esquí, per a la producció de neu artificial, que asseguri l’obertura de les instal·lacions aquest divendres. La plataforma ha dut a terme una acció reivindicativa a La Molina.

La plataforma Stop JJOO ha dut a terme, aquest matí, una acció reivindicativa a l’estació d’esquí, de La Molina, en contra de l’inici de la temporada aquest divendres, 2 de desembre, amb l’objectiu d’atraure turisme durant el pont de desembre. El col·lectiu ha denunciat la producció de neu artificial, a mig matí, en ple sol, per assegurar l’obertura de les instal·lacions. 

La plataforma explica que la producció de neu artificial consumeix més de 300 litres d’aigua, cada minut; i recorden que fa poc entraven en vigor restriccions per la sequera, a la conca Ter-Llobregat, a la qual pertany La Molina, per a usos agrícoles, ramaders, industrials i lúdics. 

Membres del col·lectiu han despenjat una pancarta, des d’un remuntador, amb el lema ‘Subvencionar neu, assecar el país’ i fan una crida a diversificar l’economia. 

La plataforma Stop JJOO assegura que encara que la candidatura sembli aturada definitivament, segueixen actius per defensar un Pirineu Viu. 

Parlen al vídeo: MARTA RAMÍREZ, PLATAFORMA STOP JJOO