LA POBLA DE SEGUR DENUNCIA DOS ROBATORIS AL TELECENTRE

L’Ajuntament de la Pobla de Segur denuncia dos robatoris aquest mes de febrer al Telecentre i espai de coworking. Els fet han tingut lloc el passat dia 2 de febrer i aquest dimarts al matí i es creu que entren amb una clau de l’espai.

L’Ajuntament de la Pobla de Segur denuncia dos robatoris aquest mes de febrer al Telecentre i espai de coworking. Els fet han tingut lloc el passat dia 2 de febrer i aquest dimarts al matí i es creu que entren amb una clau de l’espai. En un primer furt es van endur uns 400 euros de la caixa del telecentre, mentre que en el segon no hi havia gairebé diners i en aquesta ocasió van decidir esbotzar la porta que comunica amb la sala Anna Maria Janer i també una porta d’un espai que hi ha a dins de la sala.

La primera vegada van arrencar l’alarma abans que sonés i ara encara no havia donat temps a que es reparés. Un dany que se suma als desperfectes ocasionats a les portes i vidrieres. Des del consistori es remarca que es creu que només busquen diners, ja que el material dels espais està intacte. 

Baró ha explicat que ja s’ha posat la denúncia pertinent i que els Mossos d’Esquadra estan investigant. 

D’altra banda, ha comunicat que s’ha canviat el pany d’entrada al telecentre, i que s’ha avisat a tots els usuaris del coworking i de la sala Anna Maria Janer perquè revisin les seves pertinences.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR