LA POBLA DE SEGUR ES PREPARA PER LA BAIXA DE FALLES DE DISSABTE A LA NIT

Aquest cap de setmana la Pobla de Segur està de festa. En motiu de la seva patrona la Verge de Ribera, el dia 18 de juny, s’han preparat tot un seguit d’activitats, entre elles, la més destacada i multitudinària, la baixa de falles del dissabte a la nit.

Aquest cap de setmana la Pobla de Segur està de festa. En motiu de la seva patrona la Verge de Ribera, el dia 18 de juny, s’han preparat tot un seguit d’activitats, entre elles, la més destacada i multitudinària, la baixa de falles del dissabte a la nit. L’activitat comença a la tarda amb la concentració de fallaires a la Serradora i s’allargarà fins ben entrada la matinada amb ball a la pista del parc Alcalde Boixareu. Però durant aquests dies, els fallaires ja han construït les seves falles i ja estan a punt per baixada, i per escalfar motors, el divendres estan previstes diferents activitats com la projecció del documental Foc, boscos i llegendes, tallers de falles i flors, venda i exhibició de vestits tradicionals i una mostra de l’obra artística de Jordi Beltran.

I diumenge, a banda de la tradicional missa en honor a la verge, hi ha una actuació de bastoners i de balls tradicionals.