LA POBLA DE SEGUR FA UNA APOSTA FERMA PEL TURISME SOL·LICITANT UN PROJECTE DE 2,7 MEUR

L'Ajuntament de la Pobla de Segur ha sol·licitat una subvenció a la convocatòria extraordinària de Plans de Sostenibilitat Turística en Destins del Ministeri d'Indústria, comerç i Turisme. Es tracta d’un projecte pressupostat en 2,7 milions d’euros a executar amb 3 anys.

L'Ajuntament de la Pobla de Segur ha sol·licitat una subvenció a la convocatòria extraordinària de Plans de Sostenibilitat Turística en Destins del Ministeri d'Indústria, comerç i Turisme. Es tracta d’un projecte pressupostat en 2,7 milions d’euros a executar amb 3 anys i que vol posicionar el municipi com a destí de referència en turisme actiu sostenible i de natura.

El projecte també inclou la zona de Collegats, amb una actuació a la carretera que passa per l’exterior dels túnels per passar-hi bicicletes.

A banda hi ha moltes línies destinades a generar producte turístic, sobretot esportiu i familiar. Però també es vol encarar aquests recursos als propis veïns i veïnes de la zona.
Ara s’està pendent de la resolució de la subvenció, però des del consistori es remarca que és una aposta que s’ha de fer i que s’espera poder tirar endavant, tota en conjunt o bé fragmentada i a través d’altres línies.

Parlen Vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR