LA POBLA DE SEGUR HAURÀ D’AMPLIAR O FER DE NOU ELS BUNGALOUS DE L’ÀREA VACACIONAL PER LEGALITZAR-LOS

L’Ajuntament de la Pobla de Segur haurà d’ampliar o bé tirar a terra i tornar a construir els bungalous de l’Àrea Vacacional. La idea era rehabilitar els 18 bungalous, alguns força malmesos per ocupacions o actes vandàlics, però de moment no es poden legalitzar.

L’Ajuntament de la Pobla de Segur haurà d’ampliar o bé tirar a terra i tornar a construir els bungalous de l’Àrea Vacacional. Des del passat octubre, després de l’acord signat amb Renfe i l’antiga propietat de l’equipament, aquest va passar a ser de titularitat municipal. La idea era rehabilitar els 18 bungalous, alguns força malmesos per ocupacions o actes vandàlics, però de moment no es poden legalitzar.

L’única opció de mantenir-los com estan seria fent un càmping urbà, però no és l’ús que el consistori li vol donar per les necessitats del municipi.

Davant d’aquesta situació el municipi estudiarà quina és la millor opció per l’equipament, però lamenten que aquest contratemps els endarrereixi la previsió que tenien de posar-ho en funcionament.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR