LA PRIMERA VICTÒRIA DE LA LLIGA A CASA ÉS L’OBJECTIU DEL CADÍ LA SEU AQUEST DISSABTE

El Cadí La Seu busca la primera victòria de la Lliga davant la seva afició, en el partit d’aquest dissabte, 12 de novembre, contra el Durán Maquinaria Ensino. La nova jornada de la competició tindrà lloc a dos quarts de vuit, al Palau d’Esports. Es podrà seguir per Pirineus TV.

La Lliga torna una setmana més al Palau d’Esports, on el Cadí La Seu té per objectiu aconseguir la primera victòria a casa, en aquesta competició. Les urgellenques es situen en dotzena posició, després de l’última victòria contra el Tenerife, amb un balanç de dues victòries i quatre derrotes. Tot i les bones sensacions dels últims enfrontaments, l’equip treballa per seguir millorant.

Aquest dissabte, les urgellenques rebran el Durán Maquinaria Ensino, que es situa en desè lloc a la classificació, amb tres victòries i tres derrotes. Les blanc-i-blaves buscaran guanyar el primer partit de la Lliga davant l’afició.

L’enfrontament entre el Cadí La Seu i el Durán Maquinaria Ensino tindrà lloc aquest dissabte, 12 de novembre, a dos quarts de vuit del vespre. La cita es podrà seguir en directe per Pirineus TV.

Parlen al vídeo:JORDI ACERO, ENTRENADOR CADÍ LA SEU