LA REVISTA CADÍ-PEDRAFORCA RECORDA FLEQUES I PASTISSERIES HISTÒRIQUES

La revista Cadí-Pedraforca centra el dossier monotemàtic, del darrer número, en les fleques i pastisseries; així com les persones que les han menat i els dolços emblemàtics; entre altres entrevistes i reportatges.

El darrer número de la revista Cadí-Pedraforca dedica el dossier monotemàtic a fleques i pastisseries amb història. També amb el protagonisme de les persones que les han menat i els dolços emblemàtics. Entre els reportatges, en trobem un sobre el racionament d’aliments als anys 40, vinculat amb la història d’uns germans d’Oliana. 

Entre altres, podem trobar relats sobre els forners de Peramola i Coll de Nargó, que marxaven a formar-se a Barcelona. En la revista també s’hi troba una entrevista al darrer porcater del Pirineu, Antoni Capdevila. 

El número inclou seccions habituals com la descoberta d’un indret, articles de patrimoni històric o una conversa amb l’urgellenca, Maria Dolors Siscart. 

La revista es pot trobar en quioscos, llibreries i establiments de l’Alt Urgell, la Cerdanya, el Berguedà i el Solsonès. 

Parlen al vídeo:

JORDI PASQUES, COL·LABORADOR DE CADÍ-PEDRAFORCA

MARCEL FITÉ, COL·LABORADOR DE CADÍ-PEDRAFORCA

GUILLEM LLUCH, DIRECTOR DE CADÍ-PEDRAFORCA