LA REVISTA ERA ARRIBA AL CINQUÈ NÚMERO RECOLLINT UNA VINTENA DE COMUNICACIONS SOBRE PATRIMONI CERDÀ

LA REVISTA ERA ARRIBA AL CINQUÈ NÚMERO RECOLLINT UNA VINTENA DE COMUNICACIONS SOBRE DIVERSES TEMÀTIQUES COM L'ARQUEOLOGIA O LA HISTÒRIA.

Ja es pot trobar a les llibreries el cinquè número de la revista ERA, que recull les comunicacions presentades a la V Jornada d’Estudis Comarcals de Cerdanya, que va tenir lloc al Museu Cerdà de Puigcerdà, el dia 15 d’octubre del 2022, i es publiquen cada dos anys, un any després de cada Jornada. 

La publicació recull, doncs, la vintena de comunicacions presentades, les quals tenen temàtiques molt diverses com la història, l’arqueologia, la lingüística, o etnologia, entre altres. 

Tant la revista com les Jornades estan organitzades per l'Arxiu Comarcal i el Grup de Recerca de Cerdanya, amb la col·laboració del Consell Comarcal cerdà, l'ajuntament de Puigcerdà, la Diputació de Girona i l’Institut Ramon Muntaner. La seva finalitat és promoure la investigació en tots els àmbits sobre Cerdanya i la seva posterior divulgació, tant en àmbits populars com acadèmics. 

El primer número de la revista Era es va publicar el 2015. Les properes Jornades d'Estudis Comarcals seran, doncs, l'any vinent.

Parlen al vídeo:  EROLA SIMON, DIRECTORA DE L'ARXIU COMARCAL DE CERDANYA