LA RPPO DELS MOSSOS D’ESQUADRA CELEBRA A LA SEU EL DIA DE LES ESQUADRES

La Seu d’Urgell ha acollit la celebració del Dia de les Esquadres dels Mossos d’Esquadra a la Regió Policial Pirineu Occidental. L’acte, que ha tingut lloc a la Sala Sant Domènec, ha comptat amb la presència d’autoritats del cos i polítiques, i alguns dels gairebé 500 agents en actiu al Pirineu.
En la celebració s’ha visionat un vídeo que posa en valor la feina dels equips d’investigació, fent especial menció a l’adaptació de les tasques pel territori del Pirineu. Durant els parlaments un grup de percussió urgellenc ha interpretat diferents peces musicals.
Després d’una breu explicació de la història del cos a la Regió Policial del Pirineu s’ha fet entrega de les condecoracions en reconeixement a actuacions rellevants i meritòries, així com per trajectòries professionals. En total s’ha fet entrega de 8 medalles i 76 felicitacions, tant a agents del cos com a personal del servei d’administració.
El director general de la policia, Pere Ferrer, ha estat l’encarregat de tancar l’acte amb un discurs, en el qual ha destacat la necessitat d’actualització del model de desplegament al territori per adaptar-se a noves necessitats.

Parlen al vídeo:
PERE FERRER, DIRECTOR GENERAL POLICIA
DANIEL PÉREZ, CAP REGIÓ POLICIAL PIRINEU OCCIDENTAL