LA SALA DE TEATRE ÚNICA DONARÀ SORTIDA ALS PROJECTES DE L’ESCOLA DE TEATRE

La sala de teatre Única neix a la Seu d’Urgell per oferir un espai equipat amb material tècnic que permeti la creació i exhibició d’arts escèniques, tant per a companyies amateurs com per a professionals del Pirineu.

L’Escola de Teatre de la Seu d’Urgell crea la sala Única, un espai equipat amb material tècnic per a la creació i exhibició d’arts escèniques. La iniciativa neix de la necessitat de l’entitat per disposar d’un espai on donar a conèixer a la població els diferents projectes que s’hi desenvolupen, així com oferir un lloc per a companyies amateurs i professionals del Pirineu. 

Aquest primer any del projecte volen aconseguir crear una convivència, entre els 150 participants de l’escola i la programació de la sala.

La sala de teatre l’Única estrena aquest divendres amb l’espectacle ‘Despesa’, que es podrà veure del 19 al 21 de gener i del 2 al 4 de febrer. 

La programació de la sala també estrenarà ‘Assedegades’, del 26 al 28 de gener i del 9 a l’11 de febrer. 

L’equipament té un aforament limitat de quaranta persones i les entrades anticipades per als primers espectacles programats ja es poden adquirir a través del web de l’escola. 

Parlen al vídeo:

JOEL PLA, MEMBRE DE L’ESCOLA DE TEATRE DE LA SEU D’URGELL

RAQUEL TORRENT, MEMBRE DE L’ESCOLA DE TEATRE DE LA SEU D’URGELL

NÚRIA LLOBET, MEMBRE DE L’ESCOLA DE TEATRE DE LA SEU D’URGELL

DANAE PLAYAN, MEMBRE DE L’ESCOLA DE TEATRE DE LA SEU D’URGELL